Pattanás Pubertás Kérdés # 1

Szinte mindenki tudja, de senki nem tud akne szenvednek:. Jönnek leginkább a kamaszkor, amikor eltűnnek gyakran hagyja sebhely az arcán. De akne lehet jól kezelni.

Annak érdekében, hogy az előítélet már a kezdetektől fogva megállapítása érdekében: Akik pattanások, nem mosom meg túl kevés. Akne betegség. Lehet beszélni arról, hogy az emberek betegségek, mert szinte minden fiatal embernek szembe kell néznie egy vagy más formában vele. De miért vannak ott, de hirtelen ezek a fájdalmas pattanások, hogy a vörös hólyagok, papulák, gennyes pattanások?

Akne született

foto27Ugyanakkor az elhalt sejteket, hogy szaporodjon. Ők alkotják a felső réteg a bőr, kő a kijáratot a faggyúmirigyek. Túl sokan vannak közülük, a ragasztás, a sejtek, a faggyú, horn anyag eltömíti a kijáratot. A zsír nem szivároghatnak ki. Ez az, amikor a születési egy Mitessers. A kijárat nyílt, látni fogja, akne gyorsan, mint egy fekete folt. Sötét van, de nem azért, mert piszkos, de mivel a tetején a felhalmozódott melanin. Ez a pigment, hogy a színek a bőr, de még a haja.

Többnyire több apró pattanások. De ha azt akarod Kifejezni, vagy mitesszer tele nyitott, a nyílás az anyag tartalmuk a környező kötőszövet. Azután a test úgy reagál, hogy a mélyebb, gyors gyulladás, ezért sok pattanások.

Azonban nem csak a pubertáskori akne történik. A nők, gyakran használják például a menstruáció előtt, vagy alkalmanként a terhesség ideje alatt a romlás, a bőr. Mert még akkor is a hormonok szintje változik. 40 százaléka, a nők 22% – a, a férfiak még mindig küzd az életkor 25 év akne.

A tünetek akne

Nem minden akne még fejlődésben van. Az ártalmatlan esetben, dekoratív kis dombok, a homlokon vagy a pontok az orrát. Ő vezeti nehéz, felelős arc, vissza, mellkasi fájdalom, gyulladt, gennyes kelések hazudik. A három leggyakoribb az úgynevezett formája akne, Akne vulgaris tárgya lesz, hogy a következő tünetek:

  • Akne comedonica láttam a nyílt fekete, fehér, zárt comedones az arcon, gyulladt ritkán. Akne maradhat ebben a nézetben vagy több év, így megy a következő szintre.
  • Akne papulopustulosa pattanások baktériumok szaporodnak gyorsan. Hatására a baktériumok, genny, amely összegyűjti a buborékok a felszínén a bőr fordul elő. Rövid idő alatt ez is okozhat gyulladást, vörös csomók.
  • A legrosszabb, találkozik emberekkel Acne conglobata. Gyulladás itt különösen erős. Együtt sok comedones, pustula, fájdalmas csomók az arc, mellkas, majd vissza Tályogok keletkeznek: a csomópontok összeolvadt egymással, hagyja a üreg gyulladásos mozog, a bőre alatt, hogy csatlakozni több csomópontok egymással. A következménye észrevehető heg.

Akne nyomokat hagy az arcon, hanem az akne-Yy érzem ronda, de gyengébb. Gyakran alig merte az ajtót, depresszió. Többek között a bőr, a betegek nagy az öngyilkossági arány.

Diagnózis

Zsíros bőr a mitesszerek, csomók, hólyagok különösen serdülőkorban, akne gyorsan közel. Mert pattanások jelentkeznek, nem csak a szokásos akne. Az orvos is ellenőrizni kell-e még valami az akne vissza fog jönni! Így, például, kozmetikumok vagy a gyógyszer is okozhat csúnya társait. Akkor, talán, ez segít, hogy más termékek.

Néha pattanások jelennek meg, amikor a hormonális vagy anyagcsere zavarok, illetve más betegségek, a bőr. Mivel a kezelés ezekben az esetekben egészen másképp, orvosa fokozottabban kell, hogy kizárja ezeket a funkciókat a korábbi vérvizsgálat.

Akne kezelés

A rossz hír az akne nem lehet meggyógyítani. A jó hír: a kezelés sikere óriási, a betegség, végre megjelenik a sebek. Minél hamarabb kezdi el a kezelést, annál valószínűbb, hogy a bőr nem romlik, a pattanások nem hagynak hegek. Kell a türelem, mégis! Mert az akció a gyógyszerek nem gyakran látni egyszerre.

A terápia kezdetén a bőr csak rosszabb lesz. A legtöbb esetben a kezelés időtartama legalább tizenkét hét. Nem kell kétségbe esni, vagy adjon Ismereteket a bőr orvos kérdés. Elvégre az Arsenal akne harcok nagy. Tudja felírni különböző gyógyszerek, illetve a kezelési módszer, amely sértheti a különböző szakaszában a betegség:

Faggyúmirigyek

Így a faggyú nem tömíti el a mirigyek, meg kell szüntetnünk a Felesleges zsírt. Ha a pattanások nem eddig is olyan rossz, gyakran egyszerűen gyengéd tisztítás, fertőtlenítés – például enyhe tisztító krémek, gélek, vagy papírzsebkendő, extra kövér, hogy elnyelje.

Elszarusodása

Ön akne képzett orvosi esthetician … Vagy akár vissza őket, a test arról, bozót. Ez a Védőoltás feloldódik a faggyúmirigyek. Van, gyulladt pattanások, hogy ne a hámlás. Ehelyett resort, például a benzoil-peroxid. Szóval mit lehet tenni Schälkur, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket.

Baktériumok

Receptre kapható antibiotikum, pl. Tetraciklinek, makrolidok tabletta vagy Krém gátolja a növekedést a pattanások baktériumok. Gyakran használják a súlyos gyulladás a bőr. Van azonban annak a veszélye is, hogy a baktériumok ellenállóvá válnak az antibiotikumokkal mindig. Ezért a kezelés kombinálható benzoil-peroxid kábítószer hívott. Végtére is, ez az összetevő harcok rezisztens baktériumok. A hatóanyag azelaic acid megközelítések a test, a baktériumok feloldódik a kukoricát károsító cselekmények gyulladás ellen.

Hegek

A hatások akne lehet valami: peeling gyümölcs savak, csiszolás, lézer vagy hideg kezelések, szteroid vagy szilikon tapasz, hogy tisztázza az arcszíne. Mély sebeket nem teljesen eltűnnek, a bőr úgy néz ki, de megint sokkal simább.

Segít a nőknek

Gyakran a nők akne, mert túl sok az androgének, férfi nemi hormonok. Akkor nőgyógyászat segíthet a dörzsölés, a fogamzásgátló tabletták a semmiért. Mert ott nem csak a fogamzás verhütend. Ők is csökkenti szinten az androgének – tiszta bőr, mint egy jó mellékhatása. Sok szakértők arra figyelmeztetnek azonban, hogy ír fel gyógyszert kizárólag kozmetikai okok miatt. A tablettát egy olyan gyógyszer, amely tele van bizonyos mellékhatások. Valami növeli a trombózis kockázatát, míg a fogamzásgátlót szed. Ez különösen igaz a nők számára a már meglévő kockázati tényezők: vagy azért, mert dohányzik, vagy egyáltalán ne mozogjon alatt nehéz vagy Elhízott.

foto28

Mi történik akne gyakran rossz?

Sokan nem veszik észre, akne, mint egy betegség, ami gyógyítható. Hidd el, csak néhány pattanások, amely majd újra eltűnnek. Önmagában, a pattanások, hogy visszatér, de nem korábban, mint a vége, a pubertás. Még fiatal, akik most szenvednek hosszú idő, a történelem. Amikor először kialakult hegek kezelése is nagyon nehéz.

Mi is az a legnagyobb probléma, pattanásos tinédzserként?

Bőr betegség fordul elő leggyakrabban az a kor, amely az Áldozatok a leginkább sebezhető. Egymásba szeretnek, az első Alkalommal, ugyanabban az időben, hogy megtalálja önmagát. Elutasítás és a harag, hogy hagyja el ebben az időben, különösen mély sebeket, önbizalom. Tizenéves problémás bőrt gyakran félnek, hogy visszavonul, nem a medencében, hogy megbízható. De még ha akne történik később, ez azt jelenti, hogy egy jelentős lelki terhet az Áldozatok.

Vannak dolgok, amiket képes vagy magad?

Határozottan. A helyes bőrápolás fontos része a terápiának. A tisztítás első, bár egy enyhe, szappanos-tisztítószerek syndets, hogy távolítsa el a felesleges zsírt. Hámlás betegek is élesítheti a horn-sejtek, amelyek eltömítheti a faggyúmirigyek. Azt látom, hogy vannak, akik szeretnék, hogy magukat a gazdag kövér krém valami Jó. Ez történik éppen ellenkezőleg. Hidratáló kell nagyon könnyű, így a típusú Olaj-víz.

Milyen tanácsot tudnál adni, hogy az emberek a pattanások?

Várj! Akne kezelés lehet unalmas, de megéri. Orvosok, míg a teljes Arzenál, kezelési módszerek, a siker hatalmas. A kezelés a pattanások, az is nagyon személyes együttműködés. Áldozatokat kell követni az orvos ajánlásai hűen, a gyorsabb, akne, majd újra elveszíteni.